vier dagen van de week
Nieuws Informatie Deelnemers Contact

Persbericht 26 februari 2010


Tentoonstelling: ‘Zover het oog reikt’ van de amateur portrettekenclub Jo Niks
Lunchroom Kolste, Markt 6, Hengelo 3 - 6 maart 2010

Met de tentoonstelling ‘Zover het oog reikt’ laat de amateur portrettekenclub Jo Niks zien wat zij in huis heeft. Amateur portrettekenclub Jo Niks, als eerbetoon genoemd naar haar oprichter Jo Niks, is een club in de ware zin des woord. Er wordt geen les gegeven en op de wekelijkse bijeenkomsten in het ontmoetingscentrum van Welzijn Ouderen Thiemsbrug in Hengelo wordt er naar levend model getekend. Ieder met zijn eigen techniek en capaciteiten. Door deze diversiteit leert men van elkaar.

Deze amateur portrettekenclub is in 1948 door de heer Jo Niks opgericht en heeft onder haar leden vele bekende Hengeloers gekend. De wekelijkse bijeenkomst vindt op vrijdag 5 maart in lunchroom Kolste plaats na drie uur. Wellicht zal er ook getekend worden. Misschien een mooie gelegenheid om u te laten portretteren?

‘vier dagen van de week’
De tentoonstelling ‘Zover het oog reikt’ van de amateur portrettekenclub Jo Niks is onderdeel van `vier dagen van de week´, een project van wekelijkse tentoonstellingen in lunchroom Kolste, Hengelo. Het project duurt tot en met 24 juli 2010. De volgende exposant in dit project is Lidwien Dister.


vier dagen van de week; 10 februari - 24 juli 2010
Lunchroom Kolste, Markt 6, 7551 CG Hengelo

Openingstijden lunchroom Kolste: dinsdag t/m zaterdag 10.00 – 17.00
Tentoonstellingen te zien van woensdag t/m zaterdag

Website: http://www.vdvdw.nl/
Contact:

Voor uitnodigingen en (e-)flyers zie: http://www.vdvdw.nl/nieuws.html.